Bezoek kinderen Geerke nu ook in de Gelderlander

De Oude Toren is met Jezus, Jozef en Maria weer even het hart van Puiflijk

Met deze kop besteedt de Gelderlander vandaag ook aandacht aan het bezoek van de kinderen van basisschool ’t Geerke. In zowel de krant als op haar website kunt u daarover lezen. Net als eerder op onze website.

Overigens is het niet juist, dat met het opbouwen van kerststal de Oude Toren voor even een religieuze functie krijgt. Dat is nadrukkelijk niet de bedoeling, nu niet en ook in de toekomst niet. Wel een plek voor kleinschalige, culturele activiteiten én voor ontmoeting. Zoals nu rond de Kerst.

Nog een vergissinkje: niet dinsdag maar woensdag kan men elkaar in de tent – met dank aan Lions Club Maas en Waal –  ontmoeten bij een kopje koffie, thee, chocomel of een glaasje glühwein.