Helaas toch geen kerststal

Alles was er klaar voor: de strobalen en het groen geregeld, het hout al in de toren, de stal aangepast, de bouwschets gemaakt, de bouwgroep in de startblokken. Maar helaas…. de urgentie voor nieuwe maatregelen is duidelijk. Ook voor ons.

Dus is gisteravond besloten om toch maar geen kerststal op te bouwen in onze toren. Dan kunnen wij onze bijdrage leveren aan het sterk beperken van de sociale contacten. Met elkaar, voor elkaar. Wel met veel pijn in het hart. Wij hadden heel graag voor wat lichtpuntjes in Puiflijk gezorgd, juist dit jaar.

Voor ons erg vervelend, net als voor heel veel anderen. Maar het heeft niet zo mogen zijn. Geen kerststal in de Oude Toren dit jaar.

We wensen u mooie kerstdagen!
Ondanks alle beperkingen en met oog en hart voor elkaar moet dat lukken, toch?