De vlag uit

De vlag kan uit!
De toren heeft geen vlaggenmast, dus daarom nu maar zo.

Gisteravond is de Gemeenteraad akkoord gegaan met extra geld voor de restauratie. Daarmee is de laatste hindernis genomen. We kunnen aan de slag met het echte werk. Te beginnen met het aanvragen van de omgevingsvergunning en het voorbereiden van de offerte-aanvraag. Vervolgens zullen drie aannemers worden uitgenodigd om offerte uit te brengen. Dan volgt aanbesteding en wordt met het echte werk begonnen. De verwachting is dat dat eind dit jaar of uiterlijk begin komend jaar zal zijn.

Er moet dus nog wel wat gebeuren, maar het is nu in elk geval zeker: de Oude Toren wordt écht een levend en klinkend monument. Een plek voor activiteiten en ontmoeting – met dank aan het College van B&W en aan de Gemeenteraad!