Musici gezocht voor miniconcert op mooie historische plek

Voor Open Monumentendagen Oude Toren Puiflijk 8 en 9 september (of ander moment)

Voor het eerst in haar ruim 550 jarige geschiedenis is de oude toren van Puiflijk opengesteld tijdens de landelijke Open Monumentendagen. Dit wordt op zaterdag 8 en zondag 9 september mogelijk gemaakt door de onlangs in het leven geroepen Stichting Oude Toren Puiflijk. De vrijwilligers van deze stichting zorgen dan niet alleen voor de openstelling, maar ook voor een interessant programma – maar daarover een andere keer meer.

Met hun inzet voor de Puiflijkse oude toren willen de enthousiaste initiatiefnemers een levend en klinkend monument maken van de toren, in combinatie met de terp waarop zij is gebouwd. Door er een plek van te maken waar regelmatig iets te doen is. Een plek, waar in principe iedereen uit m.n. Puiflijk en Druten-Zuid terecht kan, om er een concertje te geven, een tentoonstelling in te richten of een lezing te verzorgen, kleinschalig en intiem. Op zaterdag 8 en zondag 9 september tijdens de Open Monumentdagen wordt hier alvast mee begonnen door het bieden van een podium voor musici. Daarom een oproep aan iedereen die een instrument bespeelt, met anderen een ensemble vormt of die zingt: wil je graag een keer een miniconcert verzorgen? – meld je dan aan bij de organisatie van de Toren. Zij neemt vervolgens contact met je op voor nadere afspraken.

Je kunt je ook aanmelden, als je tijdens de Open Monumentdagen niet kunt, maar wel graag op een ander moment van de geboden gelegenheid gebruik wil maken.

Voor aanmelding en voor meer informatie:

  • Stuur een mailtje naar info@oudetorenpuiflijk.nl
  • Of bel even met Bert Beuving: (0487) 51 35 07
  • of met Silvia van Kempen: (0487) 51 82 28