Trots middelpunt Carnaval

De Oude Toren was gisteren het middelpunt van het Puflukse Carnaval. Vanaf de terp werden de Carnavalsgangers kort toegesproken door burgemeester en prins. Aan de voet van de toren werden de carnavalsvlaggen gehesen, het Pufluks Volkslied gespeeld en meegezongen. En in de toren werden de uil ontstoken als start van het feest.

Ook dit jaar was de Carnavalsoptocht de eerste activiteit: 63 wagens, loopgroepen en individuen zorgden met elkaar voor een prachtige optocht door het dorp. De vele toeschouwers overal langs de route genoten van pracht en praal en vooral de leuke ’toneelstukjes’ die al lopend werden opgevoerd. Zelfs het weer werkte mee: de laatste groep was nog maar net binnen, toen het begon te miezeren….

Het bestuur van De Torenuilen mag trots zijn op de prachtige, goed verlopen tocht.

De Oude Toren was in elk geval trots, dat het even het middelpunt mocht zijn.

foto’s met dank aan: Erik Driessen