In de Gelderlander een uitgebreid artikel over de plannen die klaar zijn

Onder de kop “Torenplannen in de startblokken, nu nog wachten op vergunning” beschrijft de Gelderlander vandaag de gevolgen van de storm en de huidige stand van zaken rond de restauratie van toren en terp.

Puiflijk hield na storm Eunice de adem in. Rood-witte linten en hekken rond de middeleeuwse Oude Toren in het dorp deden het ergste vermoeden. Gelukkig bleef de schade beperkt en was alleen de buitenkant van het monument aangetast. De stichting die werkt aan een nieuwe toekomst voor de toren is nu echter nóg gemotiveerder om haar plannen snel te realiseren.

Uitgebreid wordt beschreven hoe de plannen tot stand zijn gekomen en hoe die er uit zien. Ook aan wat financiële knelpunten wordt aandacht geschonken. Voor u als regelmatige bezoeker van deze website geen nieuws, maar door deze publicatie nu ook in brede kring bekend – met dank aan de Gelderlander.

>Ga voor het volledige artikel naar de website van de Gelderlander.