Wandelaars op bezoek

Elk jaar – behalve in de afgelopen coronaperiode natuurlijk – organiseren de protestantse gemeente en de katholieke parochie van Druten de zgn. Oecumenische Winterwandeling. Elke keer in een ander kerkdorp. Dit jaar ging de wandeling door Puiflijk o.l.v. Jan Reijnen en Henk van Elk.

Het kan natuurlijk niet anders dan dat daarbij ook de Oude Toren werd aangedaan.

In de sfeervol verlichte ruimte  werden de ongeveer 40 wandelaars hartelijk ontvangen door 2 leden van ons bestuur. Omdat zij nog de hele wandeling voor de boeg hadden, kon alleen summier iets worden verteld over geschiedenis en toekomst van toren en terp. Maar dat was wel voldoende om duidelijk te maken dat zij geen beter startpunt hadden kunnen kiezen.

>>Ga voor meer informatie over de wandeling naar de website van de parochie – klik hier.