Een eerste stap op weg naar het echte werk

Een tijdje geleden zijn diverse potentiële aannemers benaderd om te vragen of ze tijd en interesse hebben om de toren te restaureren. Begin vorige week hebben vier belangstellenden de algemene voorwaarden, de werkomschrijving en de bijbehorende tekeningen toegezonden gekregen. Mét een uitnodiging voor de zgn. aanwijzing: een gelegenheid om het werk ter plaatse te komen bekijken. Dat was vandaag en daar hebben zij allemaal uitgebreid gebruik van gemaakt.

Nu is het wachten op de prijsopgaven. Deze dienen uiterlijk vrijdag 26 januari vóór 12.00u. te worden ingediend bij onze architect, Bram van Oosteren van Croonen Architecten. Op donderdag 1 februari worden deze geopend door de bouwcommissie en daarna volgt gunning.

Wij houden u uiteraard op de hoogte van de voortgang.