Groen, versiering en hulp gezocht voor kerststal in Oude Toren

Stichting Oude Toren Puiflijk wil graag dat vaders en moeders met hun kinderen, opa’s en oma’s met hun kleinkinderen ook dit jaar op tweede Kerstdag de kerststal in Puiflijk kunnen bezoeken. Dat kan niet langer meer in het kerkgebouw, maar nu voor de eerste keer in de Oude Toren. Dat gaat lukken, want een werkgroep is inmiddels gestart. De eerste ideeën over vormgeving en uitvoering beginnen zich al af te tekenen. Ook kon basisschool ’t Geerke inmiddels al worden toegezegd, dat zij de kerststal op donderdagavond 20 december als onderdeel van hun kerstviering kunnen bezoeken. Met basisschool de Appelhof wordt binnenkort contact gelegd.

In verband daarmee is de kerstwerkgroep op zoek naar:

  • groen, dennenbomen en ander passend, natuurlijk materiaal.
  • versiering in de vorm van ‘stal’- en kerstverlichting.
  • versiering voor de tent zoals kerstversiering en fraaie doeken en kleden.
  • hulp bij verzorgen koffie en chocomel.

Kunt u ons helpen? – laat het ons even weten per mail of telefonisch (Bert: 0487 51 35 07)

Bij voorbaat hartelijk dank.