Gisteren een geslaagde avond, nu met gemengde gevoelens door Puiflijk

Even gauw, vlak voordat we zo op pad gaan met de stoomtractor om te flyeren.

Het was gisteravond een geslaagde avond: het weer werkte uitstekend mee, het was gezellig, het convenant is ondertekend en het startsein werd gegeven voor onze ‘vrienden’-actie. Ook de Canon van Puiflijk werd gepresenteerd. Daarvan zijn vandaag hier op onze website de eerste vijf vensters geopend. De komende dagen verschijnen er elke dag vijf nieuwe, totdat ze alle 50 zicht geven op de geschiedenis van Puiflijk én Druten-Zuid.
(Later hierover meer.)

Met enige tegenstrijdige gevoelens gaan we straks op pad. We leven mee met SCP waar vanochtend in alle vroegte een flinke brand heeft gewoed in de kantine. Wij wensen hen sterkte en hopen dat ze de ellende redelijk gauw te boven weten te komen.

Natuurlijk wil onze actie geen concurrentie met de SCP-actie zijn. Wij willen graag ‘Vrienden van de Oude Toren’, zij financiële ondersteuning bij het herstel van de schade. Ondanks dat beide acties een groot beroep op u doen, hopen we allebei op steun van u.