We gaan beginnen!

Eindelijk is het zover!

Vanavond om 21.30 uur zal burgemeester Van Rhee-Oud Ammerveld samen met onze voorzitter in de Oude Toren een convenant ondertekenen. Daarmee wordt een overeenkomst van kracht waarmee wij aan de slag kunnen met het flink opknappen van de oude toren en zijn terp. Uiteraard in nauwe samenwerking met de gemeente Druten.

Direct na de ondertekening zal de burgemeester samen met wethouder De Wildt officieel het startsein geven aan onze donateurscampagne. Dat zal gebeuren door de toren letterlijk in de schijnwerper zetten, muzikaal ondersteund door enkele leden van muziekvereniging Arezzo. Met deze campagne hopen wij  veel vrienden en donateurs te werven. En ideeën over hoe we toren en terp nog beter tot een levend en klinkend monument voor ons allemaal kunnen maken.

Tijdens de vanwege corona relatief sobere bijeenkomst gelden voor de bezoekers de volgende regels:

  • Volg de aangegeven looproute.
  • Houd onderling 1,5 m afstand.
  • Niet rondwandelen.

>>De Gelderlander van vandaag gezien? >klik hier