Spandoeken

Vanavond worden er spandoeken opgehangen. Om iedereen er twee weken lang aan te herinneren dat ieders steun hard nodig is. Hoe meer steun, hoe meer toren en terp samen het hart van Puiflijk kunnen worden. Voor iedereen in het dorp, en ook voor Druten-Zuid en voor onze hele gemeente.

Wij willen de toren en de terp behouden voor de toekomst. Én gebruiken. Uiteraard voor kleinschalige activiteiten, passend en waar mogelijk met versterking van de monumentale waarden. Zo kan in de toren een lezing worden gegeven of een tentoonstelling georganiseerd. Ook kan er naar muziek worden geluisterd of een geschiedenisles worden verzorgd. Verder kan de toren als stiltecentrum dienst doen en als plek om elkaar rond Sinterklaas en Kerst te ontmoeten. De terp kan dan worden gebruikt voor concerten en voorstellingen in de openlucht. Ook kan het een plek zijn voor ontmoeting of herdenking (bijvoorbeeld 4 mei). En natuurlijk als speelplek, net als nu.

Wilt u weten hoe ook u het werk aan toren en terp kunt steunen? >klik hier