Rabo ClubSupport van start

U geeft uw stem toch aan ons?!

Net als vorige jaren doen wij dit jaar ook weer mee. En ook deze keer hopen wij dat u ons (weer) uw stem geeft. Elke stem zorgt voor een bijdrage vanuit de Rabo ClubSupport. Dus: hoe meer stemmen, hoe meer geld.

Bij voorbaat: dank voor uw stem!

Wie mogen stemmen?

Alleen als u particulier lid bent van Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe, mag u meedoen aan de Rabo ClubSupport-actie. Door uw stem op drie van de deelnemende clubs uit te brengen. (Geen lid? U kunt het alsnog worden en meestemmen. Ga hiervoor naar de Rabo-website.)

Hoe u kunt stemmen?

Van 4 tot 25 oktober kunt u uw stem uitbrengen via de Rabo App (of via inloggen op de Rabo website):

  1. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs,
  2. selecteer ‘Oude Toren Puiflijk’ en twee andere clubs
  3. en stemmen maar!

Waarom uw stem voor ons?

Natuurlijk, de gemeente ondersteunt ons werk – en daar zijn we blij mee. Maar haar bijdrage is bij lange na niet genoeg om al onze plannen te realiseren. Extra hartverwarmend is daarom de steun die we de afgelopen periode van veel mensen hebben ontvangen. In de vorm van morele en financiële bijdragen. Zo hebben we dankzij bijdragen van meerdere donateurs en natuurlijk van de ‘Vrienden van de Oude Toren Puiflijk’ al een mooi bedrag binnen. Maar ook daarmee zijn we er nog niet. Elke bijdrage blijft daarom nodig! En daarom blijven we bezig om nieuw vrienden, donateurs en straks ook sponsoren aan te trekken.

Kan ik meer doen dan stemmen?

Ja zeker! Door ‘reclame’ voor ons te maken. Roep uw familie en vrienden op om op ons te stemmen. Bijvoorbeeld via de whatsapp-groep van uw familie of door een mailtje met een link naar deze pagina.
En natuurlijk door ‘Vriend’ en/of donateur te worden – als u dat u nog niet bent. Belangstelling? Klik hier.

Wilt u graag nadere informatie? Of hulp bij het stemmen?

Laat het ons weten: