Sinterklaas komt op bezoek (….?)

Sinterklaas heeft het toch wel getroffen met het Puiflijkse Sinterklaascomité. De vrijwilligers van dit comité gaan voor de Sint weer een slaapkamer inrichten. Dan kan hij hier logeren, als hij in de buurt moet zijn. Dat geeft hem wat rust en hij hoeft niet van hot naar her. Even op adem komen, even genieten van een goede nachtrust op deze historische plek.

Vanaf zaterdagavond is de slaapkamer gereed. Dan kan iedereen tot 5 december een kijkje nemen. Maar doe dat wel zachtjes, vooral ’s avond. Je weet maar niet of Sinterklaas toevallig net slaapt.

Als je wilt, kan je dan meteen een brief voor de Sint of één van zijn Pieten in de brievenbus doen. Zal hij vast heel leuk vinden.

Wánneer de Sint gebruik zal maken van de kant-en-klare slaapkamer weten we dus niet. Wél heeft hij al toegezegd vrijdag 26 november van 18.00-19.30 uur bij de Oude Toren te zullen zijn. Het Sinterklaascomité zal Sinterklaas dan ontvangen en zorgen voor warme chocomel voor alle kinderen die er bij zullen zijn. Zij mogen dan zelfs even de slaapkamer van de Sint in.

Iedereen is van harte welkom.