Ondanks kou en corona wisten velen de weg naar de kerststal te vinden

Het was duidelijk een goed idee om de kerststal dit jaar wél op te bouwen en toch open te stellen. Ondanks de corona, maar uiteraard wel aangepast. Zo was er geen tent voor ontmoeting met koffie en chocomelk. En ook geen verhaal bij de kerststal. Maar wel een mooi ingerichte toren waarin het kerstverhaal letterlijk in beelden kon worden afgelezen.

Ruim 150 mensen, jong en oud, wisten door de koude wind de weg naar de kerststal te vinden.  Juist nu, als een hoopvol plekje in deze vanwege corona wat onzekere tijd. Door alle bezoekers werd dat zeer op prijs gesteld.

Met hartelijk dank aan:

  • de kerststalbouwers en –opruimers.
  • de toezichthouders.
  • Jan van Hulst voor verlichting en strobalen.
  • Hoveniersbedrijf Blacquière voor de mooie kerstboom en houtsnippers.