Valentijnswandelaars bezoeken de Oude Toren

Iedereen kwam stralend de oude toren binnen. Het weer was prima voor de wandelaars maar ze hadden vooral al van alles onderweg meegemaakt. Mooie gedichten gelezen en van leuke verrassingen genoten. De organisatoren van de wandeling hadden het prima voor elkaar.

De oude toren was prachtig ingericht met een gezellig gedekte tafel, sfeervolle verlichting, een mooie spreuk en ontelbare hartjes. Het werd door de ongeveer honderd bezoekers zeer gewaardeerd.

Velen kwamen voor de eerste keer in de toren en vergaapten zich aan de ruimte die als het aan de Stichting Oude Toren Puiflijk volgend jaar fraai gerestaureerd en opgeknapt wordt.

En nu maar hopen dat de organisatoren van de Valentijnswandeling de wens van velen zullen honoreren om volgend jaar op herhaling te gaan. Om maar een van de bezoekers te citeren ‘als volgend jaar weer de wandeling wordt georganiseerd. nodig ik mijn hele familie uit om van dit evenement te komen genieten’.

Chapeau voor de organisatoren Wendy en Inge.
Puiflijk op zijn best!